Kynnet Turku

Huoliteltu manikyyri on ilo silmälle

Katse kynsiin – mitä kätesi kertovat sinusta? Siistit kynnet ovat ilo silmälle ja huolittelevat tyylisi sekä arjessa että juhlassa. Toteutamme sekä tyylikkäät rakennekynnet että kestävät oman kynnen vahvistukset hoitolassamme Turussa.

HUOLEHDIMME KYNSISTÄSI PRONAILSIN JA FANTASY NAILSIN TUOTTEIDEN AVULLA

Käytämme kynsissä vain ammattikäyttöön tarkoitettuja Pronails-tuotteita. Korkeatasoiset ja hoitavat Pronails-tuotteet ovat olleet menestyksekkäästi markkinoilla jo 1980-luvulta alkaen ja tuotteita kehitetään jatkuvasti. Valikoimastamme löytyvät tuotteet jokaiseen makuun. Käytössä myös espanjalainen ammattilaismerkki Fantasy Nails.

Katso hinnat täältä › Varaa nyt ›

Rakennekynnet

Teemme rakennekynnet koristeilla tai halutessasi luonnolliset rakennekynnet esimerkiksi ranskalaisella manikyyrillä.

Rakennekynsissä omia kynsiä pystytään muokkaamaan niin, että kynsiin lisätään pituutta ja muotoillaan tarvittaessa täysin erilaiseksi kuin oma kynsi. Pituutta lisätään muotilla, eli väliin ei liimata muovisia tippejä. Rakennekynnet on erityisen hyvä esimerkiksi hauraille ja liuskoittuville kynsille, tai jos haluat päästä eroon kynsien pureskelusta.

Voimme valita tarpeidesi mukaan joko kovemmat tai joustavammat geelit. Valittavanasi on lukuisia eri värivaihtoehtoja.

Varaa aika ›

Oman kynnen vahvistus

Oman kynnen päälle levitetään ohut alusgeeli ja sen päälle halutun värinen lakkaus. Oman kynnen geelaus kestää siistinä noin 3–4 viikkoa ja huoltoaika varataan yleensä samalla, kun tulet lakkaukseen.

Oman kynnen geelaus sopii myös hauraille ja liuskoittuville kynsille.

Meiltä myös varpaankynsien geelaus!

Varaa aika ›
Soita Varaa aika